
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- le zeste d'une orange non traitée, râpé
-
300
g de viande de veau dénervée, en morceaux hachée
veya 300 g de blanc de volaille haché - 1 œuf
- 400 g de chou frisé kale
- 20 g d'huile neutre
- 160 g blanc de poireau coupé en rondelles (1-2 cm)
- 50 g de céleri branche coupé en rondelles (1-2 cm)
- 100 g de navet coupé en morceaux (1-2 cm)
- 140 g de carottes coupées en rondelles (1-2 cm)
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 215 kcal / 900 kJ
- Protein
- 20.3 g
- Yağ
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 7.8 g
- Lif
- 6.3 g