Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La ganache (à faire la veille)
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 c. à café de gingembre en poudre
- 15 g d'eau de rose
- 100 g de chocolat blanc
Les macarons (le jour même)
- 75 g de sucre glace maison
- 75 g d'amandes en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 25 g d'eau
- 75 g de sucre en poudre
- 1 pincée de colorant alimentaire rouge, en poudre ou liquide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5130 kJ / 1229 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 113.5 g
- Yağ
- 79 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Le macaron caramel
1h 50min
Choux vanillés
1 godz. 20 min
Macarons glacés mangue-orange
6h 5min
Macarons fraise-amaretto
24h
Macarons à la griotte
48h
Fraisier à la rhubarbe
24h
Menu 2 - Maki de foie gras à la mangue
45 min
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15min
Macarons au citron
12h
Macarons au café
24h
Macarons au chocolat
24h
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5min