![Pains au lait façon "tangzhong" Pains au lait façon "tangzhong"](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0E05DCAA-7D21-45B8-8C7B-034C1421B711/Derivates/3BA87189-1962-4BB1-8973-D9BD3BB47D82.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le tangzhong (à faire la veille)
- 25 g de farine de blé, type 55
- 125 g d'eau
La pâte (le jour même)
- 1 œuf
- 125 g de lait, et un peu pour la dorure
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de lait en poudre
- 30 g de beurre doux, ramolli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 595 kJ / 140 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23.8 g
- Yağ
- 3.1 g
Alternatif tarifler
Pain de mie moelleux
3h 25 min
Baguette express
2h 35 phút
Pain au chocolat
24h
Pain de mie
3 Std. 20 Min
Baguette viennoise
4h 25min
Petits pains suédois
16 godz.
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Brioche parisienne
24h
Miniviennoiseries express
5h 20 min
Pain au lait à la crème vanillée
40min
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1 Std. 25 Min
Baguette viennoise au chocolat
2 Std. 45 Min