Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le fondant blanc (la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à choux (le jour même)
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
Le crémeux caramel
- 100 g de sucre en poudre
- 115 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 250 g de mascarpone
Le glaçage caramel
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de beurre demi-sel
- eau (5-10% du poids du fondant blanc en eau)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 1820 kJ / 433.9 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 47.6 g
- Yağ
- 25.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Le macaron caramel
1h 50 min.
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36h
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12 godz.
Pannacotta
5 Std. 50 Min
Crème brûlée
2 Std. 40 Min
Gâteau à l'ananas meringué
12 godz.
Minipavlovas
3h 45min
Mille-feuille de crêpes dentelle, sauce au caramel
12 godz.
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min
Meringue italienne
30min
Tarte au citron meringuée sans œuf
3 Std.
Iles flottantes
1h