Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le fondant blanc (la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à choux (le jour même)
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
Le crémeux caramel
- 100 g de sucre en poudre
- 115 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 250 g de mascarpone
Le glaçage caramel
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de beurre demi-sel
- eau (5-10% du poids du fondant blanc en eau)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 1820 kJ / 433.9 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 47.6 g
- Yağ
- 25.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12 godz. 30 min
Crème brûlée
2h 40min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1h 35min
Crème pâtissière
15 dk
Pâte à chou
2h
Galette des Rois à la frangipane
2h
Fraisier
12h 45min
Meringue italienne
30min
Paris-brest en bouchée
2óra 35p
Mousse poire-caramel beurre salé
2 Std. 30 Min
Chouquettes à la crème pralinée
2h 15min
Tarte au citron meringuée sans œuf
3hod.