Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les ravioles
- 1 citron vert non traité
- 2 noix de saint-jacques
- 25 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel
- 2 galettes de riz
- 1 c. à café d'huile de tournesol
Le bouillon
- 80 g d'oignons
- 30 g de gingembre frais
- 1 piment rouge, épépiné
- 1 bâton de citronnelle fraîche
- 70 g de mirin
- 10 g de vinaigre de riz
- 20 g de sauce de soja
- 150 g d'eau
- 1 clou de girofle
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de coriandre fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1150 kJ / 273 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carpaccio de canard aux agrumes
12h 30min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2 godz. 50 min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1h 30min
Eclairs à la truite en glaçage wasabi
1h 5min
Ballotine de saumon
25min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Tartelette fine aux épinards, glace poivron-gorgonzola
12óra
Carpaccio de saint-jacques
45min
Bouillabaisse
1h 15min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min