Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre glace maison
- 50 g de jus de mandarine
-
15
g de Grand Marnier®
veya 15 g de liqueur mandarine, type Mandarine Napoléon - 2 mandarines
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 153 kJ / 36 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabayon au citron
15 min
Sabayon au cidre
15 min
Crème anglaise à l'orange
1 Std.
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3hod. 15min
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12h 20min
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30 Min
Mousse aux nectarines
2 godz. 45 min
Sabayon aux raisins
15 min
Sabayon sucré
30 Min
Sabayon de fruits exotiques
30 Min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15 min
Verrines à l'orange
1hod. 15min