Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre glace maison
- 50 g de jus de mandarine
-
15
g de Grand Marnier®
veya 15 g de liqueur mandarine, type Mandarine Napoléon - 2 mandarines
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 153 kJ / 36 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2j 15 menit
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 Std. 15 Min
Verrines à l'orange
1h 15 min
Sabayon au citron
15min
Soupe de melon au marsala
2 Std. 10 Min
Sabayon anisé
15min
Sabayon au cidre
15min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2j 15 menit
Sphère comme une orange sanguine
18h
Sabayon aux raisins
15min
Sabayon de fruits exotiques
30 min