Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Basil Pasta Dough
- 30 g fresh basil leaves
- 3 large eggs
- 330 g 00 flour
- 1 Tbsp olive oil
- 1 tsp fine sea salt
Ravioli Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g bread
- 25 g unsalted butter, diced
- 120 g onions, quartered
- 100 g asparagus, woody ends discarded
- 30 g large raw prawns, peeled, deveined
- 1 egg yolk
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 00 flour, for dusting
Cooking
- water, for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2320.4 kJ / 554.6 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Karbonhidrat
- 70.1 g
- Yağ
- 19.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1280.4 mg
Alternatif tarifler
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Turkish Spiced Lamb Bites
1h 30 min
Raised Game Pie
24 Std.
Duck and Pork Terrine
52h
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1 Std. 35 Min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10h 55min
Thai Mussels
25 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Fire and Ice Coleslaw
4h 15min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min