![Prawn and Asparagus Basil Ravioli Prawn and Asparagus Basil Ravioli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EBCA8FA3-2682-477F-B256-4488E13AAC41/Derivates/FDE8EF3E-72E4-45CD-9AD9-73C1DE778518.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Basil Pasta Dough
- 30 g fresh basil leaves
- 3 large eggs
- 330 g 00 flour
- 1 Tbsp olive oil
- 1 tsp fine sea salt
Ravioli Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g bread
- 25 g unsalted butter, diced
- 120 g onions, quartered
- 100 g asparagus, woody ends discarded
- 30 g large raw prawns, peeled, deveined
- 1 egg yolk
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 00 flour, for dusting
Cooking
- water, for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2320.4 kJ / 554.6 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Karbonhidrat
- 70.1 g
- Yağ
- 19.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1280.4 mg
Alternatif tarifler
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6u. 30min
Coulibiac
2h 15 min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20 min
Shallot Tarte Tatin
2h
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min
Beetroot Gravadlax
48hod. 20min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Sweetcorn & Chorizo Chowder
1 Std.
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Masala Hake at 55°C
55 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min