Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Char Siu
- 300 - 350 g pork shoulder steaks (approx. 2 steaks)
- 2 tsp sugar
- ½ tsp Chinese five spice powder
- ½ tsp cloves
- 2 star anise
- 15 g hoisin sauce
- 15 g light soy sauce
- 20 g Shaoxing rice wine
- ½ Tbsp honey
Chinese Puff Pastry
- 15 g sugar
- 120 g unsalted butter, soft
- 60 g water
- 275 g plain flour, plus extra for dusting
Filling
- 4 garlic cloves
- 10 g vegetable oil
- 15 g oyster sauce
- 10 g Shaoxing rice wine
- 100 g water, plus extra for sealing pastry
- 1 tsp sesame oil
- 1 ½ tsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- ½ tsp ground white pepper
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- 1 - 2 Tbsp sesame seeds, for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 833 kJ / 199 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Sodyum
- 66 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Char Siu Marinade
10 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Nyonya Chicken Curry Bun
2 Std. 45 Min
Hotteok (Sweet Filled Pancakes)
1h 50 min
Korean Fried Chicken
3h 10 min
Kasutera (Castella) Honey Cake
1 godz. 45 min
Authentic Meat Floss
1h 40 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min
Hokkaido Milk Loaf
4 Std. 20 Min
Mango Swiss Roll
40 Min