Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Dose Tomaten, geschält (800 g)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 40 g Rapsöl
- 1 gestr. TL Paprika rosenscharf
- 1 ½ TL Curry, z.B. aus der Sansibar
- 1 Msp. Ras el Hanout
- 1 Msp. 5-Gewürze-Pulver, indisch, z.B. aus der Sansibar
- 30 g Tomatenmark
- 120 g Geflügelfond
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 1 TL Zitronensaft (isteğe bağlı)
- 2 - 3 Stängel Koriander, gehackt
- 4 Steinbuttfilets (à ca. 180 g)
-
2
TL Sesam, schwarz
veya 2 TL Sesam, schwarz und hell gemischt - 1200 g Wasser
- 250 g Basmati-Reis
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2226 kJ / 531 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Grünes Curry mit Hackbällchen
45 Min
Schnelles Lamm Dhansak
50 min
Tagine mit Seeteufel
1h
Saibling mit Artischocken
40min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 Std. 5 Min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3sa 30 dk
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Garnelencurry mit Topinambur
45 Min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min
Shrimp Creole
40min
Fisch-Piccata
1h
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 Min