Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Dose Tomaten, geschält (800 g)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 40 g Rapsöl
- 1 gestr. TL Paprika rosenscharf
- 1 ½ TL Curry, z.B. aus der Sansibar
- 1 Msp. Ras el Hanout
- 1 Msp. 5-Gewürze-Pulver, indisch, z.B. aus der Sansibar
- 30 g Tomatenmark
- 120 g Geflügelfond
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 1 TL Zitronensaft (isteğe bağlı)
- 2 - 3 Stängel Koriander, gehackt
- 4 Steinbuttfilets (à ca. 180 g)
-
2
TL Sesam, schwarz
veya 2 TL Sesam, schwarz und hell gemischt - 1200 g Wasser
- 250 g Basmati-Reis
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2226 kJ / 531 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1h
Fisch mit Bröselkruste
1h
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Hähnchenkeulen mit Thai-Gemüse
1h 10min
Shrimp Creole
40min
Tobago Fisch-Hotpot
40min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Garnelencurry mit Topinambur
45min
Fisch-Piccata
1h
Gemüse-Couscous mit Lammrücken
40min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min