Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Couscous
- 100 g Rosinen
- 600 g Wasser
- 3 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 ½ TL Ras el Hanout (siehe Tipp)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
-
500
g Hühnerunterkeulen, ohne Haut, vom Knochen gelöst
veya 500 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut, in Würfeln (ca. 3 cm) - 10 - 12 Pflaumen, getrocknet, ohne Kern, halbiert
- 60 g Honig (siehe Tipp)
- 50 g Mandelstifte
- 2 EL frische Korianderblätter, gehackt zur Dekoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3182 kJ / 760 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 11 g
Alternatif tarifler
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Lamm Keema mit Erbsen
1h
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 godz. 50 min
Marokkanisches Hähnchen-Couscous
45 min
Marokkanisches Huhn mit Couscous
45 min
Schnelles Lamm-Dhansak
45 min
Hähnchen arabisch mit Couscous
45 min
Tobago Fisch-Hotpot
40min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1h
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40min
Lamm Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Zitronenhuhn mit Bulgur
1h