Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Kalbsrücken, 4 Stücke (à 100 g)
- 6 Prisen Pfeffer
- 8 Tomaten, getrocknet (Soft-Tomaten)
- 8 Scheiben fetter Speck (Lardo)
- 400 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 300 g Milch
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Erbsen, TK
- 100 g Butter, in Stücken
- 12 Stängel Salbei, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3224 kJ / 769 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 54 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45min
Hähnchenbrust mit Orangen-Sojasauce
1u.
Maiswaffeln mit Guacamole
55min
Kalbs-Involtini mit Apfel-Kürbispüree
2h
Filet Wellington
1h 45min
Gnocchi mit Kürbis und Salsiccia
2h
Thai-Lachs-Päckchen
45min
Weiße Bolognese
1 godz. 30 min
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50min
Polenta
30 min
Risotto alla Milanese
35min