Saltimbocca auf Erbsen-Polenta

Saltimbocca auf Erbsen-Polenta

3.5 29 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Kalbsrücken 4 Stücke (à 100 g)
    400 g
  • Pfeffer
    6 Prisen
  • Tomaten, getrocknet (Soft-Tomaten)
    8
  • fetter Speck (Lardo)
    8 Scheiben
  • Wasser
    400 g
  • Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
    1 TL
    1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    ¾ TL
  • Milch
    300 g
  • Polenta (Maisgrieß)
    100 g
  • Olivenöl
    4 EL
  • Erbsen, TK
    300 g
  • Butter in Stücken
    100 g
  • Salbei abgezupft
    12 Stängel

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 32 g
Kalori 3224 kJ / 769 kcal
Yağ 54 g
Karbonhidrat 33 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...