Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Kalbsrücken, 4 Stücke (à 100 g)
- 6 Prisen Pfeffer
- 8 Tomaten, getrocknet (Soft-Tomaten)
- 8 Scheiben fetter Speck (Lardo)
- 400 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 300 g Milch
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Erbsen, TK
- 100 g Butter, in Stücken
- 12 Stängel Salbei, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3224 kJ / 769 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 54 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min
Risotto milanese
35 Min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 Std.
Risotto mit Steinpilzen
50 min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min
Pappardelle mit Lammragout
1h
Wirsing-Morchel-Risotto
45 Min
Risotto alla Milanese
35 Min
Filet Wellington
1h 45min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 Min
Polenta mit Wurzeln und Seelachsfilet
50 min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 min