Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Kalbsrücken, 4 Stücke (à 100 g)
- 6 Prisen Pfeffer
- 8 Tomaten, getrocknet (Soft-Tomaten)
- 8 Scheiben fetter Speck (Lardo)
- 400 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 300 g Milch
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Erbsen, TK
- 100 g Butter, in Stücken
- 12 Stängel Salbei, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3224 kJ / 769 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 54 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filet Wellington
1sa 45 dk
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min
Boeuf Bourguignon
9h 30min
Rahm-Bärlauch-Polenta mit Hähnchen
30 min
Honig-Limetten-Hähnchen mit Mango-Chutney
1h 15min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Piccata Milanese
30 min
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1sa
Gnocchi mit Kürbis und Salsiccia
2sa
Risotto mit Kaiserschoten und Lammrücken-Medaillons
40 min
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35 min