Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Zwiebeln, geviertelt
- 80 g Pflanzenöl
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 4 Knoblauchzehen
- 2 grüne Chilischoten, frisch, halbiert, nach Wunsch entkernt
- 2 Kardamomkapseln, schwarz, leicht eingedrückt
- 4 Nelken
- 1 Zimtstange
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 TL Mehl
- 1 TL Salz
-
600
g Pangasiusfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (3-4 cm)
veya 600 g Pangasiusfilet, TK, aufgetaut, in Stücken (3-4 cm) - 160 g Kokoscreme
- 90 g Wasser
- 25 g Limettensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1743 kJ / 417 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Saag
50min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 godz. 10 min
Meeresfrüchte Korma
40min
Garnelen Bhuna
30min
Lamm Rogan Josh
1h 45min
Meeresfrüchte Korma
40min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50min
Schnelles Lamm-Dhansak
45min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h
Chicken Akhni
1h 30min