Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Karotten, geschält, in Stücken
- 20 g Reisessig
- ¼ TL Salz
- 500 g Rindsgulaschfleisch, in Stücken (3 cm)
- 10 g Erdnussöl (isteğe bağlı)
- 20 g Ahornsirup
-
70
g Reiswein
veya 70 g Weißwein - 70 g Sojasauce
- 100 g Wasser
- 2 TL frischer Ingwer, fein gehackt
- 3 Stück Sternanis
- ¼ TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 - 2 rote Paprika, je nach Größe
-
100
g frische Champignons
veya 100 g frische Shiitakepilze - 200 g Baby-Pak-Choi
- 1 Frühlingszwiebel
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 150 g Reisglasnudeln, breit
- Sesam, weiß, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1768 kJ / 423 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 7.1 g
Alternatif tarifler
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Irish Stew
1 Std. 30 Min
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50 Min
Vietnamesische Nudelsuppe
1h 20 min
Tobago Fisch-Hotpot
40 Min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 godz. 30 min
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1h
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45 Min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Bibimbap Bowl
1 Std. 15 Min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min