Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Karotten, geschält, in Stücken
- 20 g Reisessig
- ¼ TL Salz
- 500 g Rindsgulaschfleisch, in Stücken (3 cm)
- 10 g Erdnussöl (isteğe bağlı)
- 20 g Ahornsirup
-
70
g Reiswein
veya 70 g Weißwein - 70 g Sojasauce
- 100 g Wasser
- 2 TL frischer Ingwer, fein gehackt
- 3 Stück Sternanis
- ¼ TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 - 2 rote Paprika, je nach Größe
-
100
g frische Champignons
veya 100 g frische Shiitakepilze - 200 g Baby-Pak-Choi
- 1 Frühlingszwiebel
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 150 g Reisglasnudeln, breit
- Sesam, weiß, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1768 kJ / 423 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 7.1 g
Alternatif tarifler
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Glasnudelsalat mit Rindfleisch
1h
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2 godz. 10 min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Kokoseintopf
50min
Mexikanischer Hühnertopf mit Maisrädern
1 Std. 5 Min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1 Std. 15 Min