Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Grated Parmesan
-
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
Polenta
- 800 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 200 g polenta
Ratatouille
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 150 g peppers,yellow or orange, cut in strips (2 cm)
- 250 g courgettes, sliced (2 cm)
- 300 g aubergines, diced (2 cm)
- 300 g tomatoes, quartered
- 1 pinch sugar
- 2 Tbsp dried herbes de Provence
- 2 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g cream cheese
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1737.2 kJ / 415.2 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 32.5 g
- Yağ
- 29.1 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 1046.4 mg
Alternatif tarifler
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Kale Meat(less) Balls
30min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Pea and Courgette Tarts
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min