Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Grated Parmesan
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
Polenta
- 800 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 200 g polenta
Ratatouille
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 150 g peppers,yellow or orange, cut in strips (2 cm)
- 250 g courgettes, sliced (2 cm)
- 300 g aubergines, diced (2 cm)
- 300 g tomatoes, quartered
- 1 pinch sugar
- 2 Tbsp dried herbes de Provence
- 2 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g cream cheese
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1737.2 kJ / 415.2 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 32.5 g
- Yağ
- 29.1 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 1046.4 mg
Alternatif tarifler
Mushroom Stroganoff
30 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Curried Squash Galette
1j 20 menit
Lentil Moussaka
3h 30min
Mushroom Parmentier
1h 10 min
Polenta with Ratatouille
1j 20 menit
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1j 20 menit
Pea and Courgette Tarts
1j
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1j