![Polenta with Ratatouille Polenta with Ratatouille](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7cc439bd-5c0d-4252-9220-369119e1a28b/Derivates/1f4e5eef-39d8-4a0d-97bb-1e69004daea7.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Grated Parmesan
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
Polenta
- 800 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 200 g polenta
Ratatouille
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 150 g peppers,yellow or orange, cut in strips (2 cm)
- 250 g courgettes, sliced (2 cm)
- 300 g aubergines, diced (2 cm)
- 300 g tomatoes, quartered
- 1 pinch sugar
- 2 Tbsp dried herbes de Provence
- 2 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g cream cheese
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1737.2 kJ / 415.2 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 32.5 g
- Yağ
- 29.1 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 1046.4 mg
Alternatif tarifler
Mushroom Stroganoff
30 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Lentil Moussaka
3h 30 min
Mushroom Parmentier
1h 10 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h