Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, halved or cut in wedges vertically to fit through feeder
- 300 g courgettes, ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh dill, plus extra for garnishing
- 300 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g olive oil, plus extra 2 Tbsp for frying
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 15 g honey
- 10 g Dijon mustard
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut in wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2194.3 kJ / 524.5 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Karbonhidrat
- 31.7 g
- Yağ
- 31.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 266.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Rice with Duck
1 Std. 5 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM6)
1 Std.
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45 Min
Grated Carrot Salad (TM5)
10 Min
Fish and Avocado Loaf
2 Std.
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 Std. 10 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min