
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions halved or cut in wedges vertically to fit through feeder
- 300 g courgettes ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder
- 500 g potatoes peeled, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh dill plus extra for garnishing
- 300 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled - 30 g olive oil plus extra 2 Tbsp for frying
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 15 g honey
- 10 g Dijon mustard
- ¼ tsp fine sea salt plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
- 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)
- fine sea salt to taste
- ground black pepper to taste
- 1 lemon cut in wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 524.5 kcal / 2194.3 kJ
- Protein
- 29.6 g
- Yağ
- 31.4 g
- Karbonhidrat
- 31.7 g
- Lif
- 4.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Sodyum
- 266.4 mg