Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 red onions, cut in wedges
- 2 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 2 tsp balsamic vinegar
- 1 pinch dried chilli flakes
- 2 - 3 roasted red peppers, preserved, cut in strips (1 cm)
- 10 - 12 pitted black olives
- 5 - 6 tinned anchovy fillets (isteğe bağlı)
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 20 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 150 g polenta
- 40 g plain flour
- 1 ¼ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp soft brown sugar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 medium eggs
- 120 g milk
- 45 g groundnut oil
- 15 g unsalted butter, melted
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1895 kJ / 454 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Amaranth Crispbread
1 Std. 15 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Veggie Wellington
2h
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min