Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g di acqua
- 5 g di sale + q.b.
- 500 g di seppie, pulite
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (circa 1.5 cm)
- 80 g di rucola
- 10 pomodori ciliegino o datterino, a metà
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 889.8 kJ / 212.8 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Karbonhidrat
- 21.2 g
- Yağ
- 5.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 500 mg
Alternatif tarifler
Insalata di polpo e patate
2h
Polpo alla Luciana
1h 30min
Sgombro con contorno di verdure
30 dk
Salmone al curry con verdure invernali
35 dk
Moscardini al limone
30 dk
Cous cous con moscardini e olive
1sa
Carpaccio di ravanelli con filetti di merluzzo (TM6)
30 dk
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 dk
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Insalata di calamari e pesche
40min
Sautè di cozze e vongole
40min