Cihazlar ve Aksesuarlar
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
676.9 mg
Protein
13.7 g
Kalori
1936.3 kJ /
462.8 kcal
Yağ
23 g
Lif
4.3 g
Doymuş Yağ
8.8 g
Karbonhidrat
51.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Slicing and Grating
44 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 dk
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 dk
Sliced Fruit Salad with Citrus Dressing
30 dk
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 dk
Soy Dressing
5 dk
Pasta alla Nerano
40 dk
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 dk
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6sa 30 dk
Orange Liqueur Zabaglione
15 dk
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 dk
Aubergine and Lentil Salad
40 dk
Sausage and Fennel Orzotto
50 dk