Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 200 - 250 g mozzarella, drained, cut in pieces (2 cm), to taste
-
2
tsp dried instant yeast
veya 20 g fresh yeast, crumbled - 450 g strong wholemeal bread flour, plus extra for dusting
- 250 g water, warm
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp fine sea salt
Topping and Assembly
- 20 pitted black olives, halved
- 2 roasted red peppers, preserved, thinly sliced (1 cm)
- 2 red onions, small, thinly sliced (5 mm)
-
190
g red pesto, homemade (see tip)
veya 1 jar red pesto (190 g jar) - 1 jar artichoke heart, in oil (1 x 280 g jar), drained, quartered
- 2 Tbsp toasted pine nuts
- balsamic glaze, for drizzling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1009.1 kJ / 241.2 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 26.1 g
- Yağ
- 11.7 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 286 mg
Alternatif tarifler
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Cauliflower Mac and Cheese
1 Std. 40 Min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1h
Spinach and Carrot Muffins
1h
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1h 35min
Avocado Cupcakes with Lime Drizzle
40min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Oat Pancakes with Peanut Milk
8h 55min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h