
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 190 g wholemeal flour plus extra for dusting
- 115 g unsalted butter cold, diced
- 1 tsp fresh thyme leaves
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 50 g water ice cold
Filling
-
600
g pumpkin peeled, diced (2 cm)
veya butternut squash peeled, diced (2 cm) - 500 g boiling water
- 1 Tbsp olive oil plus extra for brushing
- 2 red onions large (approx. 220 g), sliced
-
75
g cream cheese
veya ricotta cheese - 1 pinch chilli flakes (isteğe bağlı)
- ½ tsp fine sea salt plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
Coleslaw
- 300 g red cabbage cored, cut in pieces (4 cm)
- 50 g carrots cut in pieces (3 cm)
- 100 g celeriac cut in pieces (3 cm)
- 200 g red apples (approx. 2), cored and quartered
- 60 g mayonnaise
- 30 g plain yoghurt
- 20 g Dijon mustard
- mixed seeds toasted, for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 730 kcal / 3038 kJ
- Protein
- 13 g
- Yağ
- 47 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Doymuş Yağ
- 20 g
- Sodyum
- 803 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1sa
Polenta with Ratatouille
1sa 20 dk
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1sa
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1sa 30 dk
Curried Squash Galette
1sa 20 dk
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1sa 35 dk
Pea and Courgette Tarts
1sa
Nut Balls with Tomato Sauce
50 dk
Mushroom Parmentier
1sa 10 dk
Polenta with Ratatouille
1sa 20 dk
Kale Meat(less) Balls
30 dk
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1sa 30 dk