
Cihazlar ve Aksesuarlar
Artichoke Tart - Torta di carciofi
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 20 dk
8 slices
Malzemeler
Pastry
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
unsalted butter cold, diced100 g
-
milk50 g
-
egg white lightly beaten1
Filling
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced30 g
-
frozen spinach defrosted, drained100 g
-
medium eggs2
-
egg yolks from medium eggs2
-
double cream250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
large black olives pitted100 g
-
tinned artichoke hearts large, drained, halved (drained weight)480 g
Besin Değeri şuna göre 1 slice
Kalori
453.2 kcal /
1896.2 kJ
Protein
13.4 g
Yağ
32.2 g
Karbonhidrat
29.9 g
Lif
4.8 g
Doymuş Yağ
18.7 g
Sodyum
625.5 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Italian Kitchen
62 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda