Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La chantilly infusée aux lardons et la poudre de lardons (la veille)
- 150 g de lardons fumés
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le gaspacho (le jour même)
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon, émietté
- 500 g de petits pois surgelés
- 10 feuilles de menthe fraîche
Les pickles d'échalotes
- 100 g d'échalotes
- 100 g de vinaigre de riz
- 2 pincées de sel
- 20 g de miel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3044.5 kJ / 727.7 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 30.6 g
- Yağ
- 61.7 g
- Doymuş Yağ
- 33.9 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 385 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Tempuras de courgette et d'aubergine
45min
Ravioles à la roquette et minibrochettes jambon-mozza
1 godz. 30 min
Bouchées au brie, dips au piment et aux framboises
2 Std. 5 Min
Gaspacho tomate-gambas
2 godz. 30 min
Pesto petits pois et ricotta
10 min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2h 40min
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
20min
Gaspacho
2h 25 min
Pesto
5 min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10 min
Röstis de légumes racines
50min