Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de tomates, épépinées et en cubes
- 250 g de fraises, équeutées et coupées en 4
- 1 oignon nouveau
- 3 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 12 feuilles de basilic frais
- du sel
- du poivre moulu
- 12 gressins
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 608 kJ / 146 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10min
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20min
Gaspacho
2 Std. 25 Min
Gaspacho tomate-abricot
1 Std. 20 Min
Gaspacho de melon
10min
Gaspacho de carotte
1h 40min
Soupe froide de courgette à la grecque
2 Std. 15 Min
Velouté de courgettes au fromage frais
35 Min
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
20min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 Std. 30 Min