Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de pommes de terre, en cubes
- 1 cube de bouillon
- 125 g de cresson
- 800 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 8 tranches de pain
- 8 c. à soupe de tapenade d’olives noires (voir "Conseil(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1103 kJ / 264 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de mâche et panais
30min
Potage aux orties et granola au curry
1h 15min
Velouté poireau-pomme de terre
1h
Soupe de chou-fleur et pois chiches
50min
Velouté vert asperge-épinard
50min
Poires au vin rouge
5h
Fond de viande
3 Std.
Velouté de tomate
40min
Bar et fenouils caramélisés
1h 15min
Soupe de légumes, orge et viande des Grisons
1h 15min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25min
Velouté de cresson à l'ail
1h