Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 stalks fresh lemongrass
- 80 g fresh turmeric, peeled
- 100 g fresh galangal, peeled
- 20 makrut lime leaves
- 100 g vegetable oil
- 20 g Korean chilli paste (gochujang)
- 1 ½ tsp ground turmeric
- 500 g fresh mixed mushrooms (king oyster, enoki, lion’s mane)
- 600 g coconut water
- 1000 g coconut cream
- 40 g palm sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 pinches xanthan gum (see Tips)
- fresh coriander, leaves only, to serve
- fresh mint, leaves only, to serve
- red chilli oil, to serve
- 1 fresh lime, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2122.9 kJ / 507.4 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 35.2 g
- Yağ
- 38.9 g
- Doymuş Yağ
- 25.9 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 344.3 mg
Alternatif tarifler
Kedgeree
45 Min
Creamy tomato and basil soup
30 Min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Piri-piri spatchcock chicken
1 Std. 30 Min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 Std.
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 Std. 40 Min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Prawn and noodle stir-fry
25 Min