Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)

Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)

4.0 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 portions

Malzemeler

  • fresh lemongrass
    6 stalks
  • fresh turmeric peeled
    80 g
  • fresh galangal peeled
    100 g
  • makrut lime leaves
    20
  • vegetable oil
    100 g
  • Korean chilli paste (gochujang)
    20 g
  • ground turmeric
    1 ½ tsp
  • fresh mixed mushrooms (king oyster, enoki, lion’s mane)
    500 g
  • coconut water
    600 g
  • coconut cream
    1000 g
  • palm sugar
    40 g
  • fish sauce
    2 tsp
  • xanthan gum (see Tips)
    2 pinches
  • fresh coriander leaves only, to serve
  • fresh mint leaves only, to serve
  • red chilli oil to serve
  • fresh lime cut into wedges, to serve
    1

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 507.4 kcal / 2122.9 kJ
Protein 9.7 g
Yağ 38.9 g
Karbonhidrat 35.2 g
Lif 5.8 g
Doymuş Yağ 25.9 g
Sodyum 344.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...