Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 stalks fresh lemongrass
- 80 g fresh turmeric, peeled
- 100 g fresh galangal, peeled
- 20 makrut lime leaves
- 100 g vegetable oil
- 20 g Korean chilli paste (gochujang)
- 1 ½ tsp ground turmeric
- 500 g fresh mixed mushrooms (king oyster, enoki, lion’s mane)
- 600 g coconut water
- 1000 g coconut cream
- 40 g palm sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 pinches xanthan gum (see Tips)
- fresh coriander, leaves only, to serve
- fresh mint, leaves only, to serve
- red chilli oil, to serve
- 1 fresh lime, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2122.9 kJ / 507.4 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 35.2 g
- Yağ
- 38.9 g
- Doymuş Yağ
- 25.9 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 344.3 mg
Alternatif tarifler
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 Std. 10 Min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 Std.
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26u. 15min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Kale mash
Değerlendirme yok
Rye bread rolls
12 godz.
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Ribollita
50 Min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min