Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 tbsp Greek-style natural yoghurt
- ½ tsp sea salt
- 2 tbsp tandoori paste (see Tips)
- 250 g paneer, cut into pieces (2-3 cm, see Tips)
- ½ red capsicum, cut into pieces (2 cm)
Pizza dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 320 g warm water
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 350 g baker's flour
- 150 g fine semolina
- 1 tsp sea salt
Assembly
- 40 g tandoori paste (see Tips)
- 60 g tomato paste (see Tips)
- coarse semolina, to dust
- fresh coriander, leaves only
- cucumber raita
- fresh coriander, leaves only, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 442.6 kJ / 105.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 17.5 g
- Yağ
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 244 mg
Alternatif tarifler
Dosa with spiced potato filling
17h 40 min
Bulghur and lentil soup
1h
Vegetable Sambar
35min
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30min
Ladoo
1h 20min
Jeera rice (Cumin rice - TM6)
45min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Chicken and Bulgur Soup
40min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 Std.
Aloo tikki
55min
Jeera rice (Cumin rice)
20 min