Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le fondant blanc (à réaliser 2-3 jours à l'avance)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème pâtissière
- 500 g de lait
- 40 g de farine de blé
- 4 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de cacao en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1249 kJ / 297 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 44.6 g
- Yağ
- 9.8 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Napolitain
73h 40min
Paris-brest
3 Std. 10 Min
Mini-saint-honoré
2 Std.
Fraisier
12 godz. 45 min
Paris-brest en bouchée
2h 35min
Macarons chocolat-caramel
2 Std. 30 Min
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Mille-feuille classique à la vanille
7h 10 min
Mille-feuille à partager
1h 45min
Pâte à chou
2 Std.
Macarons au chocolat
24 Std.
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min