Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, coupé morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (une plaquette entière)
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 1 œuf, pour la dorure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 919 kJ / 219 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 23.1 g
- Yağ
- 12.3 g
Alternatif tarifler
Baguette tradition et baguette épi
5h 15 min
Pain au chocolat
24 Std.
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Baguette viennoise
4hod. 25min
Croissants façon pain au chocolat
3h 35min
Baguette express
2 godz. 35 min
Miniviennoiseries express
5h 20min
Baguette
3h 45min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Petits pains au chocolat
13h
Petits pains aux raisins
24 Std.
Brioche parisienne
24 Std.