Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux en plaquette entière
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 36 bâtons de chocolat noir (pour pains au chocolat)
- 1 œuf, pour la dorure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2013.8 kJ / 481.3 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 43.2 g
- Yağ
- 31.2 g
- Doymuş Yağ
- 18.5 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 192.8 mg
Alternatif tarifler
Baguette
3h 45 min
Pain de mie
3 Std. 20 Min
Petits pains aux raisins
24 Std.
Pain de mie moelleux
3h 25min
Baguette express
2h 35min
Miniviennoiseries express
5h 20min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Petits pains au chocolat
13 Std.
Baguette viennoise
4h 25min
Brioche "super bonne"
3h
Croissant
16sa
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min