Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux en plaquette entière
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 36 bâtons de chocolat noir (pour pains au chocolat)
- 1 œuf, pour la dorure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2013.8 kJ / 481.3 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 43.2 g
- Yağ
- 31.2 g
- Doymuş Yağ
- 18.5 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 192.8 mg
Alternatif tarifler
Baguette tradition et baguette épi
5h 15 min
Baguette viennoise
4h 25min
Croissants façon pain au chocolat
3u. 35min
Baguette express
2 godz. 35 min
Miniviennoiseries express
5h 20 min.
Pain de mie moelleux
3 Std. 25 Min
Baguette
3h 45min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min
Petits pains au chocolat
13 Std.
Brioche "super bonne"
3 Std.
Petits pains aux raisins
24h
Croissant
16 godz.