Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La ganache (à faire la veille)
- 225 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en carrés
La génoise
- 4 œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé
- 120 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
La mousse aux framboises
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de framboises fraîches
- 70 g de sucre en poudre
- 230 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 70 g de mascarpone, très froid
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2405.9 kJ / 574.9 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 34.8 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bavarois aux trois chocolats
15u.
Mini-bavarois chocolat et framboise
4 Std. 15 Min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15u.
Bavarois pêche et fruits d'été
12h 45min
Verano
12h 45min
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13 godz. 15 min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Bavarois aux fraises
6h 25min
Trianon
3 Std.