Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 260 g de lait demi-écrémé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre doux, ramolli
- 40 g de sucre en poudre
- 2 c. à café bombées de sel
- 1 œuf, pour la dorure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3005 kJ / 712 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 102.8 g
- Yağ
- 24.8 g
Alternatif tarifler
Pain ciabatta
3h 45 min
Baguette express
2 godz. 35 min
Pain cocotte
2h 20min
Gâche vendéenne
3h 20 min
Pain Cocotte
3h
Pain de mie moelleux
3h 25 min
Pain de mie
3h 20 min
Pain au chocolat
24h
Pain au lait (Simplicité)
2h 20min
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15 min
Brioche "super bonne"
3h