Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di porri a pezzi
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 150 g di orzo perlato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1096 kJ / 262 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Karbonhidrat
- 39.4 g
- Yağ
- 9.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 12.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40min
Minestra di orzo e funghi
1h
Crema di verdure invernale
50min
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1h
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Zuppa frantoiana
45min
Minestrone d'orzo
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Stufato di lenticchie
1h