Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di porri a pezzi
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 150 g di orzo perlato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1096 kJ / 262 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Karbonhidrat
- 39.4 g
- Yağ
- 9.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 12.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema di carote
40 dk
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 dk
Canederli al formaggio
1sa
Dahl di lenticchie, spinaci e cipollotto
40 dk
Zuppa frantoiana
45min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1sa
Canederli agli spinaci
2h 30min
Licurdia calabrese
1sa
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40 dk
Mesciua spezzina
1sa
Minestra saporita di riso e legumi
40 dk
Linguine allo sgombro
30min