Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 60 g di porro a pezzi
- 100 g di pomodori perino a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cavolo verza tagliato a listarelle
- 250 g di ceci in scatola sgocciolati
- 500 g di acqua
-
30
g di dado per brodo vegetale
veya 1 dado per brodo - fette di pane bruschettate, q.b. per servire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1546.6 kJ / 369.7 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Karbonhidrat
- 41.3 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 11.5 g
- Sodyum
- 579.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di farro e legumi
45 Min
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40 Min
Farinata al rosmarino
1 Std. 30 Min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1 Std.
Minestra di orzo e funghi
1 Std.
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1 Std.
Mesciua spezzina
1 Std.
Ceci al pomodoro
40 Min
Stufato di lenticchie
1 Std.
Zuppa frantoiana
45 Min
Zuppa di porri e orzo
45 Min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 Min