Petits farcis provençaux aux restes de viande

Petits farcis provençaux aux restes de viande

4.7 3 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 25 dk
4 portions

Malzemeler

  • petits oignons
    4
  • petites courgettes rondes
    4
  • tomates
    4
  • d'eau
    300 g
  • de restes de viande cuite (poulet rôti, rôti de bœuf, de veau,
    gigot d’agneau …)
    500 g
  • de jambon cuit
    100 g
  • de pain de mie complet
    2 tranches
  • de lait
    2 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de basilic frais
    ½ bouquet
  • de chapelure
    4 c. à soupe
    4 c. à soupe de son d'avoine
  • huile d'olive

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 338 kcal / 1420 kJ
Protein 42 g
Yağ 11 g
Karbonhidrat 16 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...