![Petits farcis provençaux aux restes de viande Petits farcis provençaux aux restes de viande](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/740235d4e53344a17b7195dae3e10db7/Derivates/892da71dd9718b5fdee7989e561023ac22bd208a.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 petits oignons
- 4 petites courgettes rondes
- 4 tomates
- 300 g d'eau
-
500
g de restes de viande cuite (poulet rôti, rôti de bœuf, de veau,
gigot d’agneau …) - 100 g de jambon cuit
- 2 tranches de pain de mie complet
- 2 c. à soupe de lait
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de basilic frais
-
4
c. à soupe de chapelure
veya 4 c. à soupe de son d'avoine - huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1420 kJ / 338 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 11 g
Alternatif tarifler
Mon petit hachis Parmentier
1 Std.
Moussaka grecque
1 Std. 20 Min
Poulet cacciatore et pâtes
55 Min
Cannelloni sauce bolognaise
1 Std. 15 Min
Tarte amandine aux pommes et poires
50 min
Tarte aux asperges, ricotta et basilic
2 Std. 30 Min
Tortilla aux pommes de terre, oignons, chorizo et fromage
35 min
Petits pains aux pralines et chocolat roses
1 Std. 50 Min
Osso-buco et boulgour
1 Std. 5 Min
Fettuccine al ragù
1 godz. 10 min
Polenta crémeuse aux épinards
35 min
Cuisses de poulet braisées à la bière
1 Std. 30 Min