
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 brins de persil frais
- 70 g de carotte coupée en morceaux
- 300 g de lentilles vertes du Puy, sèches
- 950 g d'eau
- 4 pavés de saumon frais
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 70 g de beurre coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de bleu d'Auvergne en morceaux
- ½ cube de bouillon de volaille
- 50 g d'échalotes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 748.8 kcal / 3131.8 kJ
- Protein
- 51.3 g
- Yağ
- 41.5 g
- Karbonhidrat
- 35.5 g
- Lif
- 14.5 g
- Doymuş Yağ
- 15.8 g
- Sodyum
- 940 mg