Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Yer fıstıklı ve kişnişli sebze salatası
- 100 g yer fıstığı, kabuksuz, kavrulmuş, tuzlu
- 1 demet kişniş, taze, sadece yaprakları (bk. Öneriler)
- 100 g kırmızı lahana, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 50 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 20 - 30 g susam yağı, damak tadına göre
- 10 g esmer şeker
- ¼ tk pul biber
Bun hamuru
- 175 g su
- 7 g instant kuru hamur mayası
- 10 g esmer şeker
- 350 g un
- 10 g ayçiçek yağı
- ¼ tk tuz
Et ve bun'ların pişmesi/birleştirme
- 2 diş sarımsak
- 30 g zencefil, taze kök, soyulmuş, çok ince dilimlenmiş (2 mm)
- 20 g ayçiçek yağı, hamurları ve Varoma'yı yağlamak için ekstra ayçiçek yağı
- 100 g kırmızı soğan, ikiye bölünmüş ince dilimlenmiş
- 600 g antrikot, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 15 - 20 g esmer şeker, damak tadına göre
- ¼ - ½ tk anason, toz, damak tadına göre
- 100 g beyaz şarap
- 80 g soya sosu
- 70 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 2976 kJ / 711 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 39 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 971 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
Değerlendirme yok
Matchalı Smoothie Kasesi
Değerlendirme yok
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1 godz. 20 min
Ketçap ve Biber Dolgulu Poğaça
1h 55min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 godz. 20 min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30min
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Değerlendirme yok
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Değerlendirme yok
Somon Tartar
10min
Kırmızı Orman Meyveleri Likörü
25min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 5 Min