Cihazlar ve Aksesuarlar
Taze İç Bakla Humusu
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
5 porsiyon
Malzemeler
-
taze iç bakla500 g
-
su590 g
-
soğuk su mümkünse buzlu su, baklaları soğutmak için
-
tahin35 - 45 g
-
limon suyu3 tk
-
tuz½ tk
-
kimyon (isteğe bağlı)1 - 2 tutam
-
zeytinyağı45 g
-
dereotu dilimlenmiş (3 cm)20 - 30 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 5 porsiyon
Sodyum
1373.6 mg
Protein
47.2 g
Kalori
4560.2 kJ /
1089.9 kcal
Yağ
69.9 g
Lif
41.8 g
Doymuş Yağ
9.7 g
Karbonhidrat
99.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Yaza Hazırlık
15 Tarif
Türkiye
Türkiye
Yılbaşı Kutlaması
25 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Çilekli Crumble
40 min
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 min
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
30 min
Avokadolu Enginar
3 godz. 45 min
Acı Biberli Sebze
1 godz. 5 min
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10 min
Scamorza Peynirli ve Bal Kabaklı Tagliatelle
Brak ocen
Körili Coleslaw
10 min
Havuçlu Çiğ Kek
3 godz. 15 min
Dört Peynirli Yassı Ekmek
40 min
Havuçlu Mercimekli Humus
20 min
Humus
1 godz.