Cihazlar ve Aksesuarlar
Taze İç Bakla Humusu
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
5 porsiyon
Malzemeler
-
taze iç bakla500 g
-
su590 g
-
soğuk su mümkünse buzlu su, baklaları soğutmak için
-
tahin35 - 45 g
-
limon suyu3 tk
-
tuz½ tk
-
kimyon (isteğe bağlı)1 - 2 tutam
-
zeytinyağı45 g
-
dereotu dilimlenmiş (3 cm)20 - 30 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 5 porsiyon
Sodyum
1373.6 mg
Protein
47.2 g
Kalori
4560.2 kJ /
1089.9 kcal
Yağ
69.9 g
Lif
41.8 g
Doymuş Yağ
9.7 g
Karbonhidrat
99.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Yaza Hazırlık
15 Tarif
Türkiye
Türkiye
Yılbaşı Kutlaması
25 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9sa 15 dk
Kuşkonmaz, Brokoli ve Mantarlı Pilav
50 dk
Hafifçe Sotelenmiş Pırasa
20 dk
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 dk
Zencefilli Salata Sosu
10 dk
Elmalı Tart
1sa
Naneli Bezelye Köfteleri
45 dk
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 dk
Hollandez sos
20 dk
Körili Coleslaw
10 dk
Focaccia
2sa 45 dk
Humus
1sa