Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g taze iç bakla
- 590 g su
- soğuk su, mümkünse buzlu su, baklaları soğutmak için
- 35 - 45 g tahin
- 3 tk limon suyu
- ½ tk tuz
- 1 - 2 tutam kimyon (isteğe bağlı)
- 45 g zeytinyağı
- 20 - 30 g dereotu, dilimlenmiş (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 5 porsiyon
- Kalori
- 4560.2 kJ / 1089.9 kcal
- Protein
- 47.2 g
- Karbonhidrat
- 99.3 g
- Yağ
- 69.9 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 41.8 g
- Sodyum
- 1373.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sotelenmiş Kabak
20 Min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 godz. 50 min
Grissini
2h
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1 Std.
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1h 15min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 Min
Kahveli Yenileyici Protein İçeceği
5 Min
Matchalı Smoothie Kasesi
Değerlendirme yok
Ekmek Üstü Guacamole'li Yumurtalar
25 Min
Sotelenmiş Biberler (100 g)
15 Min
Havuçlu Brokolili Salata
5 Min
Kuru Domatesli Tereyağı
5 Min