
Cihazlar ve Aksesuarlar
Taze İç Bakla Humusu
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
5 porsiyon
Malzemeler
-
taze iç bakla500 g
-
su590 g
-
soğuk su mümkünse buzlu su, baklaları soğutmak için
-
tahin35 - 45 g
-
limon suyu3 tk
-
tuz½ tk
-
kimyon (isteğe bağlı)1 - 2 tutam
-
zeytinyağı45 g
-
dereotu dilimlenmiş (3 cm)20 - 30 g
Besin Değeri şuna göre 5 porsiyon
Kalori
1089.9 kcal /
4560.2 kJ
Protein
47.2 g
Yağ
69.9 g
Karbonhidrat
99.3 g
Lif
41.8 g
Doymuş Yağ
9.7 g
Sodyum
1373.6 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Yaza Hazırlık
15 Tarif
Türkiye
Türkiye

Yılbaşı Kutlaması
25 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Naneli Bezelye Köfteleri
45 dk
Sotelenmiş Kuşkonmaz
20 dk
Yılbaşı Ağacı Ekmeği
2sa 20 dk
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
30 dk
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2sa 55 dk
Karnabahar Pilavı
10 dk
Üç Malzemeli Vegan Dondurma
5 dk
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 dk
Margarita
10 dk
Zeytinyağlı Fava
35 dk
Humus
1sa
Pastırmalı Humus
15 dk