Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g taze iç bakla
- 590 g su
- soğuk su, mümkünse buzlu su, baklaları soğutmak için
- 35 - 45 g tahin
- 3 tk limon suyu
- ½ tk tuz
- 1 - 2 tutam kimyon (isteğe bağlı)
- 45 g zeytinyağı
- 20 - 30 g dereotu, dilimlenmiş (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 5 porsiyon
- Kalori
- 4560.2 kJ / 1089.9 kcal
- Protein
- 47.2 g
- Karbonhidrat
- 99.3 g
- Yağ
- 69.9 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 41.8 g
- Sodyum
- 1373.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kinoalı Mercimek Köftesi
26h
Keten Tohumlu Kraker
1h 50min
Pesto Sosu
15 Min
Mini Burger
2 godz. 40 min
Rokalı Pesto
10 Min
Fırın Mücver
50 Min
Karnabahar Pilavı
10 Min
Ballı Armutlu Salata Sosu
Değerlendirme yok
Kakaolu Karabuğday Granola
2 godz. 35 min
Bulgurlu maydanoz salatası
25min
Kavrulmuş Soğanlı Bol Mercimekli Pilav (Mujadarrah)
1 Std. 5 Min
Yumurtalı Tam Buğday Makarna
1 Std. 40 Min