Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g taze iç bakla
- 590 g su
- soğuk su, mümkünse buzlu su, baklaları soğutmak için
- 35 - 45 g tahin
- 3 tk limon suyu
- ½ tk tuz
- 1 - 2 tutam kimyon (isteğe bağlı)
- 45 g zeytinyağı
- 20 - 30 g dereotu, dilimlenmiş (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 5 porsiyon
- Kalori
- 4560.2 kJ / 1089.9 kcal
- Protein
- 47.2 g
- Karbonhidrat
- 99.3 g
- Yağ
- 69.9 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 41.8 g
- Sodyum
- 1373.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sotelenmiş Kabak (300 g)
15 Min
Haşlanmış Karabuğday
25min
Buharda Pişmiş Somon
30min
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10 Min
Sotelenmiş Kabak
20 Min
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45 Min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Keine Bewertungen
Mini Focaccia
3u. 30min
İtalyan Baharat Karışımı
15 Min
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 min
Hindistan Cevizli Toplar
25min
Temel Makarna ve Pizza sosu
30min