Cihazlar ve Aksesuarlar
Taze İç Bakla Humusu
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
5 porsiyon
Malzemeler
-
taze iç bakla500 g
-
su590 g
-
soğuk su mümkünse buzlu su, baklaları soğutmak için
-
tahin35 - 45 g
-
limon suyu3 tk
-
tuz½ tk
-
kimyon (isteğe bağlı)1 - 2 tutam
-
zeytinyağı45 g
-
dereotu dilimlenmiş (3 cm)20 - 30 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 5 porsiyon
Sodyum
1373.6 mg
Protein
47.2 g
Kalori
4560.2 kJ /
1089.9 kcal
Yağ
69.9 g
Lif
41.8 g
Doymuş Yağ
9.7 g
Karbonhidrat
99.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Yaza Hazırlık
15 Tarif
Türkiye
Türkiye
Yılbaşı Kutlaması
25 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Çilekli Crumble
40 dk
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 dk
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
30 dk
Avokadolu Enginar
3sa 45 dk
Acı Biberli Sebze
1sa 5 dk
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10 dk
Scamorza Peynirli ve Bal Kabaklı Tagliatelle
Değerlendirme yok
Körili Coleslaw
10 dk
Havuçlu Çiğ Kek
3sa 15 dk
Dört Peynirli Yassı Ekmek
40 dk
Havuçlu Mercimekli Humus
20 dk
Humus
1sa