
Cihazlar ve Aksesuarlar
Bademli Yoğurtlu Ekmek
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
20 dilim
Malzemeler
-
kabuklu badem200 g
-
yumurta3
-
yoğurt az yağlı150 g
-
karbonat1 tk
-
tuz1 tk
-
yulaf kepeği ( bk. öneriler)100 g
-
keten tohumu50 g
-
susam100 g
-
kabak çekirdeği içi50 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 dilim
Kalori
152 kcal /
634 kJ
Protein
6 g
Yağ
11 g
Karbonhidrat
4 g
Lif
0.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Thermomix® ile Fit Kal
35 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Glütensiz Ekmek
1 Std. 45 Min
Buharda Tahıllı Ekmek
2 Std.
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Kakaolu Karabuğday Granola
2 Std. 35 Min
Bol Çekirdekli Kakao Barları
25 Min
Yer Fıstıklı Bar
1 Std. 30 Min
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25 Std. 10 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 Std. 35 Min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1 Std. 15 Min
Ketojenik Krakerler
1 Std.
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 Std. 15 Min