Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g su, hamuru nemlendirmek için ekstra su
- 15 g taze maya, ufalanmış
- 510 g un, serpmek için ekstra un
- 2 tk tuz
- 1 - 2 tk tereyağı, tencereyi yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 8184 kJ / 1956 kcal
- Protein
- 58.7 g
- Karbonhidrat
- 395.3 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 17.8 g
- Sodyum
- 4681.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min
Haşhaşlı Ponçik
1 Std. 30 Min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2h
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1h 10min
Sütlü Minik Ekmekler
1h 45 min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50min
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30 min
Grissini
2h
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Yoğurtlu Ekmek
3h