Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'oignons, en quartiers
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau, en morceaux
- 400 g d'eau
- 50 g de vin blanc
- 1 c. à café de fond de veau
- 2 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- du sel
- 250 g de petits pois frais ou surgelés
- 300 g de fonds d'artichaut
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1268 kJ / 302 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce aux poivrons rouges (sauce Ajvar)
55 min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Jus de pommes
20 min
Poulet entier avec riz safrané et légumes vapeur
1h
Papillotes de poulet aux poireaux et lentilles
Değerlendirme yok
Minitartelettes à la pomme, pistache et cannelle
1h 40 min
Filet mignon à la provençale
55 min
Bar à la portugaise
2 godz.
Mousse minute à la framboise
5 Min
Zebra cake
55 min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Soupe de potimarron
35min