![Korean fried chicken Korean fried chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/67eb70de-aa48-4633-9d12-fcf4c4b92efe/Derivates/3283d062-2f40-470f-a63e-570a4231e0a3.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chicken
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 70 g plain flour
- 20 g cornflour
- 1 tsp baking powder
- 2 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1000 g chicken winglets
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 50 g light brown sugar
- 60 g rice wine vinegar
- 60 g honey
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste (see Tips)
- 30 g ketchup (see Tips)
- 15 g dark soy sauce
- 15 g sesame oil
- 1000 - 1500 g vegetable oil, to deep fry
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3819.9 kJ / 909.5 kcal
- Protein
- 43.7 g
- Karbonhidrat
- 47.3 g
- Yağ
- 63.5 g
- Doymuş Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 1674.9 mg
Alternatif tarifler
Tandoori chicken
45 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Pan-fried pork buns
2sa
Chicken and Chinese sausage rice
50 dk
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Southern-style chicken
40 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1sa 50 dk
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2sa
Pan de Sal
2 godz. 20 min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 dk