Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chicken
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 70 g plain flour
- 20 g cornflour
- 1 tsp baking powder
- 2 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1000 g chicken winglets
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 50 g light brown sugar
- 60 g rice wine vinegar
- 60 g honey
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste (see Tips)
- 30 g ketchup (see Tips)
- 15 g dark soy sauce
- 15 g sesame oil
- 1000 - 1500 g vegetable oil, to deep fry
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3819.9 kJ / 909.5 kcal
- Protein
- 43.7 g
- Karbonhidrat
- 47.3 g
- Yağ
- 63.5 g
- Doymuş Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 1674.9 mg
Alternatif tarifler
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 Std.
Crispy Roast Pork Belly
4h 25min
Korean marinade
40 Min
Tandoori chicken
45 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 Std. 30 Min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min