Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g piece fresh ginger, peeled
- 30 g soy sauce
- 20 g honey
- 10 g brown sugar
- 15 g rice wine vinegar
- ⅛ tsp chilli powder
- 35 g sake
- 2 chicken thighs (approx. 180 g each), boneless with skin on
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 1 tsp cornflour
- oil, for frying
- ½ - 1 tbsp sesame seeds, toasted
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into slices diagonally
- ½ fresh long red chilli, deseeded and cut into slices diagonally
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2513.7 kJ / 598.5 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Karbonhidrat
- 15.6 g
- Yağ
- 46.2 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 1086.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Sticky chicken
24h 35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min
Chicken teriyaki
20 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min