![Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi) Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5b2be5b9ef1843bffcd9462483486b33/Derivates/5a201eeb987b4138ffd23db15f6de309e59f39b7.jpg)
Uyumlu sürümler
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blackberry vinegar snow
- 5 gelatine leaves, silver
- 180 g water, plus extra to soak
- 40 g apple cider vinegar
- 60 g sugar
- 250 g fresh blackberries
Burnt tahini custard
- 500 g thickened cream
- 100 g honey
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g tahini
- 5 gelatine leaves, silver
- water, to soak
Poached quinces
- 850 g water
- 150 g red wine
- 400 g caster sugar
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 3 star anise
- 2 cinnamon quills
- 2 whole cloves
- 2 dried bay leaves
- 2 whole black peppercorns
- 2 quinces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2560.2 kJ / 611.9 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 80.2 g
- Yağ
- 30.2 g
- Doymuş Yağ
- 15.9 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 52.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Warm cabbage dish
15 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 45 min
Artisan potato bread
2h 5min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48h 20 min
Black tahini
20min
Black garlic and onion jam
55 Min
Korean pickled potato salad (peeler)
25u. 10min
Warm beetroot dish
50min
Gwinganna mushroom pâté
20min
Pumpkin and ginger soup
35min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min