Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bread pastry
- 300 g leftover bread, crusts and slices, torn into pieces
- 225 g plain flour, plus extra to dust
- 220 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 1 egg
- 40 g water, plus an extra 20 g if needed
Rhubarb chutney
- ½ red onion, cut into pieces
- 3 tsp fennel seeds
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 cm piece fresh ginger
- 20 g extra virgin olive oil
- 350 g rhubarb (approx. 3 stalks), trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 60 g red wine vinegar
- 150 g brown sugar
- ½ tsp sea salt
Beef pie filling
- olive oil spray, to grease
- 200 - 300 g roast beef leftovers, cut into bite size pieces (see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 2 ½ tbsp ras el hanout (see Tips)
Assembly
- 1 egg, beaten
- 1 tbsp milk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3445.7 kJ / 823.5 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Karbonhidrat
- 87.3 g
- Yağ
- 42.4 g
- Doymuş Yağ
- 21.7 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 1268.3 mg
Alternatif tarifler
Tomato relish
2h 10min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48 Std. 20 Min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Rhubarb crumble
45min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48 Std. 20 Min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Classic christmas fruit mince
1 Std. 10 Min
Quick beetroot relish
40min
Tomato passata
1h 40min
Lemonade scones
25 Min