Ajvar (capsicum and eggplant dip)
TM6 TM5 TM31

Ajvar (capsicum and eggplant dip)

3.7 (7 değerlendirme)

Malzemeler

Ajvar (capsicum and eggplant dip)

  • 2 red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
  • 1 eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
  • 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
  • 1 garlic clove
  • 1 fresh red chilli, deseeded if preferred
  • 6 pitted Kalamata olives
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 pinches sea salt
  • 2 pinches ground smoked paprika
  • 20 g lemon juice

Besin Değeri
şuna göre 490 g
Kalori
2655.9 kJ / 634.8 kcal
Protein
9.9 g
Karbonhidrat
58.3 g
Yağ
44 g
Doymuş Yağ
6.4 g
Lif
24.4 g
Sodyum
403.9 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler