Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
- 2 red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
- 1 eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred
- 6 pitted Kalamata olives
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground smoked paprika
- 20 g lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 490 g
- Kalori
- 2655.9 kJ / 634.8 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 58.3 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 24.4 g
- Sodyum
- 403.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cafe-style miso mushrooms
25 Min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Little citrus puddings (Diabetes)
24 godz. 30 min
Placki (Thermomix® Cutter, TM6)
35 Min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min
Vegan almond dip
5 min
Italian sandwich Rolls
2 Std. 45 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Broccoli stem falafel
25h 40min
Boulangère potatoes
1j 40 menit
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2j 20 menit