
Cihazlar ve Aksesuarlar
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
490 g
Malzemeler
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Besin Değeri şuna göre 490 g
Kalori
634.8 kcal /
2655.9 kJ
Protein
9.9 g
Yağ
44 g
Karbonhidrat
58.3 g
Lif
24.4 g
Doymuş Yağ
6.4 g
Sodyum
403.9 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Dips & savoury spreads
52 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda