Cihazlar ve Aksesuarlar
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
490 g
Malzemeler
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 490 g
Sodyum
403.9 mg
Protein
9.9 g
Kalori
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Yağ
44 g
Lif
24.4 g
Doymuş Yağ
6.4 g
Karbonhidrat
58.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Dips & savoury spreads
52 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Gluten free lentil wraps
3sa 40 dk
Ginger Milk Curd
20 dk
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Değerlendirme yok
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
15 dk
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Değerlendirme yok
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1sa 10 dk
Pear twists on chocolate custard
Değerlendirme yok
Yellow chicken curry with rice
1sa
The best ricotta gnocchi
3sa 45 dk
Hearty minestrone with herb gremolata
40 dk
Ras el hanout
10 dk
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 dk