Ajvar (capsicum and eggplant dip)

Ajvar (capsicum and eggplant dip)

3.9 10 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
490 g

Malzemeler

Ajvar (capsicum and eggplant dip)
  • red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
    2
  • eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
    1
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    40 g
  • garlic clove
    1
  • fresh red chilli deseeded if preferred
    1
  • pitted Kalamata olives
    6
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • sea salt
    2 pinches
  • ground smoked paprika
    2 pinches
  • lemon juice
    20 g

Besin Değeri şuna göre 490 g

Kalori 634.8 kcal / 2655.9 kJ
Protein 9.9 g
Yağ 44 g
Karbonhidrat 58.3 g
Lif 24.4 g
Doymuş Yağ 6.4 g
Sodyum 403.9 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...