Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
- 2 red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
- 1 eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred
- 6 pitted Kalamata olives
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground smoked paprika
- 20 g lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 490 g
- Kalori
- 2655.9 kJ / 634.8 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 58.3 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 24.4 g
- Sodyum
- 403.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lebanese-style hommus
13 Std. 15 Min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz.
Blueberry Jam
35min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 45min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter TM6)
1h 40min
Placki (Thermomix® Cutter)
35min
Basil, avocado and hemp pesto
5 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Salt-free arrabbiata sauce
25min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Tomato passata
1h 40min