![Grated carrot salad (Thermomix® Cutter) Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4a4ac7b0-5a49-447c-baf6-4bb769751323/Derivates/5197f538-bea3-4c8d-ac70-be7f3d005170.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g carrot whole, trimmed and peeled (approx. 1-3 carrots)
- 25 g eschalot, cut into halves
- 5 g fresh flat-leaf parsley, cut into thirds, leaves and stalks
- 40 g grapeseed oil
- 25 g white wine vinegar
- 20 g lemon juice
- 10 g mustard
- 3 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 16.1 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 219.7 mg
Alternatif tarifler
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter TM6)
1 Std. 40 Min
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Holiday Brisket
6h 55min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 30 min
Curried pickled fish
49 Std.
Placki (Thermomix® Cutter, TM6)
35 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min