![Rhubarb and blackberry breakfast tart Rhubarb and blackberry breakfast tart](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0C224815-AA0E-4977-9F9C-67AB5C8A525E/Derivates/6266DE7E-AEE9-4084-A9A1-F26762B1EBE6.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 40 g cold water
- 200 g plain flour
- 1 tbsp raw sugar
- 1 blood orange, zest only, no white pith (see Tips)
- 1 pinch salt
- 90 g unsalted butter
- 1 egg
Filling
- 150 g raw almonds (see Tips)
- 1 tsp ground cinnamon
- 120 g raw sugar
- 350 g rhubarb, trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)
- 100 g blackberries, fresh or frozen
- 1 egg, lightly beaten
Blood orange yoghurt
- 150 g Greek-style natural yoghurt
- 1 blood orange, juice only (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1715.1 kJ / 408.4 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 41.4 g
- Yağ
- 21.9 g
- Doymuş Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 58.9 mg
Alternatif tarifler
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2 Std. 35 Min
Traditional Gugelhupf
2h 55min
Halva semifreddo
7 godz. 30 min
Pumpkin and golden syrup pudding
1 Std. 10 Min
Stone fruit galettes
50 Min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Finger lime tarts
2 Std. 30 Min
Pear and peach crumble
50 Min
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Gluten free lemon tart
2h 25min