Cihazlar ve Aksesuarlar
Spelt bread
Hazırlık 15 dk
Toplam 26sa
915 g
Malzemeler
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Spelt dough
-
spelt grains (see Tips)500 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water300 g
-
salt10 g
-
butter to grease
-
ice cubes (approx. 10)
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 915 g
Sodyum
3970.3 mg
Protein
88 g
Kalori
9144.1 kJ /
2185.5 kcal
Yağ
14.7 g
Lif
66.6 g
Doymuş Yağ
2.4 g
Karbonhidrat
455.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sourdough at home
10 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Rye sourdough loaf
18sa 20 dk
Five seed bread
1sa 50 dk
White Bread
6sa
Soy bread with seeds
3sa 50 dk
Sun-dried tomato and pepita bread
2sa
Rustic bread
2sa
Steamed Wholemeal Bread
2sa
Gluten-free goodness pastry
1sa
Rye sourdough starter powder
24sa 10 dk
German Bread
4sa 15 dk
Gluten free Mediterranean bread
1sa 35 dk
Flat bread
25 dk