Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Spelt dough
- 500 g spelt grains (see Tips)
- extra virgin olive oil, to grease
- 300 g filtered water
- 10 g salt
- butter, to grease
- ice cubes (approx. 10)
- Besin Değeri
- şuna göre 915 g
- Kalori
- 9144.1 kJ / 2185.5 kcal
- Protein
- 88 g
- Karbonhidrat
- 455.9 g
- Yağ
- 14.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 66.6 g
- Sodyum
- 3970.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Rye bread rolls
12h
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10min
Rustic homemade tofu
24 Std. 30 Min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35 min
Spelt bread rolls
1h 45min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Seeded bread loaf
3h 20min
Mother sourdough starter
108 godz. 20 min
Everyday sourdough loaf
4h 20min