Cihazlar ve Aksesuarlar
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa
12 slices
Malzemeler
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
brown rice flour plus extra to dust200 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
oil to grease
-
water to spray
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 slice
Sodyum
478.9 mg
Protein
4.4 g
Kalori
932.6 kJ /
222.9 kcal
Yağ
1.2 g
Lif
5.9 g
Doymuş Yağ
0.3 g
Karbonhidrat
49.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Baking bread in cast iron
6 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Gluten free focaccia bread
1 Std.
All-Purpose Gluten Free Flour
5 Min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 Std.
Gluten-Free Focaccia Bread
1 Std.
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 Std. 40 Min
Gluten-Free Bread
1 Std. 50 Min
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min
Gluten free bread rolls
2 Std. 30 Min
Gluten free pizza dough
2 Std.