Cihazlar ve Aksesuarlar
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa
12 slices
Malzemeler
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
brown rice flour plus extra to dust200 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
oil to grease
-
water to spray
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 slice
Sodyum
478.9 mg
Protein
4.4 g
Kalori
932.6 kJ /
222.9 kcal
Yağ
1.2 g
Lif
5.9 g
Doymuş Yağ
0.3 g
Karbonhidrat
49.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Baking bread in cast iron
6 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Gwinganna nut and seed bread
3sa 25 dk
Gluten free focaccia bread
1sa
Gluten and grain free bread rolls
1sa 20 dk
Dairy free chocolate coconut custard
15 dk
Gluten-free goodness pastry
1sa
Buckwheat bread
2sa 5 dk
Chia and pepita gluten free loaf
1sa 25 dk
Sunflower and sesame seed bread rolls
1sa
Gluten free Mediterranean bread
1sa 35 dk
Gluten free bread rolls
2sa 30 dk
Gluten free carrot and almond cake
2sa 30 dk
Gluten free pizza dough
2sa