Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di pangrattato
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di sale
- 500 g di acqua
- 1 cavolfiore, a fette (1 cm)
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 845 kJ / 202 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 15.7 g
- Yağ
- 11.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 638.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 Min
Lasagne di verza
2 Std. 30 Min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30min
Melanzane alla messinese
30 Min
Finocchi gratinati
30 Min
Contorno di cavolo nero
20min
Frittata di zucchine e ricotta
40 Min
Contorno di melanzane
25 Min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45min
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1h 30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min